Om undervisningen

Undervisningen tilbydes alle unge fra 7. klasse til og med det 18. år.

Undervisningen og størstedelen af materialerne er gratis. Enkelte kurser og aktiviteter kan være forbundet med betydelige udgifter, dette vil være nævnt under de enkelte hold. Vi forventer, at du følger undervisningen. I tilfælde af at du er forhindret i at komme, skal der sendes afbud til læreren på holdet. Du kan også kontakte ungdomsskolens kontor.

Forsikringsforhold

Langeland Kommune har ingen elevforsikring. Det betyder, at ungdomsskoleelver som er så uheldige at de pådrager sig personskader, ikke er omfattet af en forsikring fra kommunen. Der henvises til, at der kan søges erstatning hos familiens egen ulykkesforsikring.
Vedr. skade på elevens egne ting henvises til familiens egen indbo-/familieforsikring.
Forvolder en elev skade på en anden elevs ting henvises til skadevolders families indbo-/familieforsikring, som også dækker ansvar.

SMS-service og billeder

Ungdomsskolen sender som service SMS til skolens brugere om vigtig information/aktiviteter. Denne service er gratis. Ønsker man ikke at modtage ungdomsskolens sms'er kontaktes ungdomsskolens kontor, hvorefter elevens nummer bliver slettet fra vores sms-service liste.

Der vil blive taget billeder og optaget film i klubberne i løbet af året, som kommer ud her på hjemmesiden. Så du kan måske være heldig at se billeder og film af dig selv og dine kammerater på de forskellige sider :)
Ønsker du ikke offentliggørelse bedes du henvende dig på Ungdomsskolens Kontor.

Billedtilladelse

Åbn og skriv ud