Juniorklubberne

Juniorklubben er et fritidstilbud hvor alle børn fra 4. – 6. klasse kan tilbringe eftermiddagen.

I klubben er der gang i en masse forskellige aktiviteter, nogle af aktiviteterne vil køre i en periode og andre vil være enkeltstående arrangementer.

Eftermiddagens tilbud er på frivillig basis og er helt gratis.
Det er kun ved enkelte arrangementer at der vil være brugerbetaling.

Børnene meldes ind ved at møde op i klubben.

Klubsæsonen løber i 2 x 15 uger og er delt op i to perioder: forårssæson og efterårssæson.

Klubben er bemandet med to klubmedarbejdere samt daglig leder.

Hvis der er særlige hensyn I mener vi bør være vidende om i forhold til jeres barn (sukkersyge, ADHD eller lign.), så kontakt daglig leder.

Vi vil gerne kunne komme i kontakt med de forældre hvis børn deltager i juniorklubben og arrangementerne - efterlad venligst et telefonnummer, hvor vi kan få kontakt.

Pædagogisk målsætning:
Udvikle et sundt ungdomsliv på Langeland.

Regler:
For at opretholde et sundt og hyggeligt miljø, hvor børnene kan udfolde sig under trygge og sikre rammer, har klubben to sociale regler som alle skal leve op til:

1. opfør dig ordentligt
2. vis hensyn og vær hjælpsom.

Disse rammer skal sikre et godt og konstruktivt miljø hvor de unge tør satse sig selv i de kreative, sociale og frie processer de sættes i.